marți, 17 februarie 2015

Tăcerea unei femei este începutul sfârşitului...

Orice relaţie de cuplu, pentru a se putea dezvolta armonios şi a rezista în timp, are nevoie de câteva ingrediente de bază, pe care sunt sigură că oricine le cunoaşte: atracţia fizică, respectul reciproc şi ÎNCREDEREA în partener. În cadrul relaţiei, fiecare partener vine cu anumite aşteptări şi cu un bagaj de experienţe personale anterioare. De aceea, foarte importantă este comunicarea directă, sinceră, legată de propriile nevoi şi dorinţe, dar şi de lucrurile care ar trebui ştiute şi lămurite încă de la începutul relaţiei.
Nu-mi poţi cere să te înțeleg; nici tu nu știi de ce îţi este sufletul atât de rebel şi nesătul. Ai impresia că baţi pasul pe loc, că nu faci destul de mult, te sufoci şi pleci fără să alegi o destinaţie.
Trăieşti o luptă în care binele care îl faci pare prea puţin şi obstacolele lasă o cicatrice mult prea adâncă. Învelişul inimii este prea subţire, dăruieşti şi uiţi să mai primeşti, iubeşti, dar uiţi să-ţi vindeci sufletul.
Îţi este frică de dragoste şi te temi că oferind atât de mult, ote pierzi şi pe tine.

Să nu mă laşi să tac, pentru că tăcerea unei femei este începutul sfârşitului. Să nu mă laşi să plâng, pentru că atunci inima mea va crede că nu-ţi pasă. Lacrimile unei femei povestesc mai mult decât o mie de cuvinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun găsit, iubire!

,,Fericirea nu e lucru uşor; ci foarte greu de găsit în noi şi imposibil de găsit în altă parte” Chamfort – Când orologiu ...