marți, 17 februarie 2015

Deafoste cu sila nu se poate...

Ştiu că nu am mai iubit niciodată ca acum. Cu tine am râs şi am plâns, cu tine am trăit şi am murit. Nu regret nimic din ce am trăit alături de tine. Dar, cum tot ce e frumos se termină odată, va trebui, ca de acum înainte să mă obişnuiesc fără tine... Ştiu că trebuie să te uit şi să merg mai departe... Şi mai ştiu că, viaţa nu va mai fi la fel ca atunci când făceai parte din viaţa mea. Nu o să mă prăbuşesc... Sunt sigură că Dumnezeu mă va ajuta să închid aceastăă şi să revin la viaţa de dinainte. Viaţa e prea scurtă ca să trăiesc suferind. Şi-apoi, nu vreau să alerg după cineva care, niciodată nu a vrut să meargă alături de mine.
Ce aş putea să fac pentru ca să nu te pierd? Ar trebui ca eu să-mi anulez identitatea şi personalitatea? Sunt un om cu vise şi dorinţe şi, voi face în aşa fel, încât să le văd împlinite, deoarece, mie îmi place să trăiesc, nu să mă târăsc.
Întotdeauna am evitat compromisurile, însă pentru tine am făcut orice ca să fim împreună. Aici am greşit! M-am mulţumit cu o existenţă mediocră şi am purtat tot timpul în suflet, amărăciunea acestor compromisuri. Iar acum... plătesc! Nu am crezut niciodată că vom ajunge aici, dar trebuie să mă înţelegi şi pe mine - nu pot trăi lângă un om care nu-şi doreşte acelaşi lucru. Nu îmi pot bloca viaţa într-o relaţie fără viitor. Ştiu, e greşeala mea că am avut prea mari aşteptări de la tine. Suport greu cruzimea adevarului cand nu vine insotit de-o mangaiere.
Sunt singură, tristă, dar nu învinsă.Atunci când te-am întâlnit, am fost omul cu suflet curat, care nu ştia ce-nseamnă vina de-a iubi. Şi cum nu am lovit în viaţa mea niciodată, viaţa a fost cea care m-a lovit. Învăţ să plâng, tăcând şi să sufăr, zâmbind. Nu va exista nici un moment de regret. Te-am iubit din ziua în care ne-am cunoscut. Pentru toată dragostea pe care mi-ai oferit-o, ştiu că trebuie să găsesc puterea de a spune: ,,Nu trebuie să mă prăbuşesc, să-mi arăt inima rănită”... Ai aruncat cu pietre în toate visele mele şi ai rupt aripile destinului.
O să iubesc din nou, chiar dacă inima mi-e frântă şi... chiar dacă o să-mi ia o viaţă să trec peste tot ce-am trăit cu tine... Nimeni nu poate ocupa locul tău, dar trebuie să merg înainte. Nu am altă variantă...

,,A muri nu înseamnă a fi învins. Dar a trăi învins şi fără glorie înseamna a muri în fiecare zi." - spunea John F. Kennedy.


21 oct. 2014. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Într-o zi îți va fi dor de mine...

Într-o zi îți va fi dor de mine.  Vei înțelege că timpul învață multe, dar nu vindecă și că dorul după omul tău nu îl acoperi cu nimic....